Over ons

van den Berg bloemensfeer winkel2Van den Berg bloemensfeer en meer is gevestigd in het centrum van Noordwijkerhout. Ons enthousiaste team staat 6 dagen per week voor u klaar en geeft u graag advies.

We stellen boeketten samen voor bijvoorbeeld een verjaardag, een opening, geboorte, verhuizing of elke andere speciale gelegenheid. Ook maken we gezellige vaasjes met bloemen, flesjes, bloemstukjes gecombineerd met leuke accessoires.

Ook voor speciaal bloemwerk voor o.a een huwelijk kunt u bij ons terecht: Samen met u stellen we het perfecte bruidsboeket voor u samen, voor de onvergetelijke dag! Maar ook bij het afscheid van een dierbare kunnen we u helpen om het tot een mooie herinnering te maken, met het samestellen van een mooi rouwarrangement of boeket.

Wij staan voor dag en dauw op om naar de veiling te gaan en vervolgens de bloemen en planten in te kopen. Zo bent u verzekerd van verse bloemen en planten van een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ons assortiment aan bloemen is erg groot. Er is er een ruime keuze aan seizoensbloemen zodat er altijd wel iets moois voor u bij is. Laat u inspireren door de mooie kleuren van ons ruime winkelassortiment.

U kunt uw bloemen voor elke gelegenheid in onze bloemenwinkel bestellen, daar kunt u eventueel zelf uw bloemwerk samen laten stellen en/of kiezen uit ons ruime assortiment aan bloemen. We hebben altijd diverse boeketten klaar staan in verschillende prijsklasse. Zit uw keuze er niet bij dan helpen we u graag met onze kennis en ruime ervaring in het maken en samenstellen ervan.

Naast de werkzaakheden in de bloemenwinkel zijn wij ook actief in aankleding van feesten en partijen, interieur beplanting en abonnementen voor bedrijven. Wilt u hier meer over weten kom even langs in de winkel of neem contact met ons op.

  • 1

Van den Berg Bloemensfeer en meer
Havenstraat 4
2211 EH  Noordwijkerhout
T +31 64 212 02 78, T +31 25 237 75 60